Logo

Φορολογικές Δηλώσεις

- Είστε μισθωτός ή συνταξιούχος;
- Κουραστήκατε να περιμένετε σε ουρές της εφορίας;
- Αναρωτιέστε για τις αλλαγές στο σύστημα;

 


Υποβάλουμε τη φορολογική σας δήλωση και άμεσα παραλαμβάνετε αντίγραφο της δήλωσης και του εκκαθαριστικού σας σημειώματος!


Κλικ εδώ για τη φορολογική σας δήλωση >>

 

Νέα

Μετατροπέας Νομισμάτων

Μετατροπή 

Σε

  

Υπολογιστής Δανείου


Ύψος δανείου:

(Χρήση . για δεκαδικά)
Διάρκεια:
χρόνια
Επιτόκιο:
%
Μηνιαία Δόση:
EUR
Ποσό πληρωμής:
EUR
Η εταιρία PDF Εκτύπωση E-mail

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΙΚΗΣ FINANCIAL SERVICES ΑΕ

Ασχολείται με λογιστικά & φοροτεχνικά , με ασφαλιστικά θέματα και επενδυτικά προγράμματα, με την παροχή υπηρεσιών νομικών συμβούλων καθώς επίσης και με μεσιτείες ακινήτων.

Παρέχει ένα ευρύ και υψηλής ποιότητας φάσμα Λογιστικών – Φοροτεχνικών, Ασφαλιστικών, Επενδυτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες συνάδουν πάντα με το ηθικό πλαίσιο και τους κανόνες του επαγγέλματός μας.

Τα κεντρικά γραφεία

Στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο 600 τ.μ. στο σύγχρονο νεόκτιστο κτίριο ΘΕΜΙΣ στην οδό Σαπφούς 3  στη Θεσσαλονίκη έναντι του Δικαστικού Μεγάρου.

ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Συνίσταται από φυσικά και νομικά πρόσωπα και είμαστε περήφανοι για τη συνεχή και καθημερινή διεύρυνσή του. Στόχος μας είναι η άμεση, πρακτική και αποδοτική συνδρομή στους πελάτες μας ακολουθώντας την κατά περίπτωση ξεχωριστή προσέγγιση τους , έχοντας πάντα κατά νου τις προσωπικές επιχειρηματικές τους ανάγκες και απαιτήσεις καθώς και τις ιδιομορφίες που παρουσιάζει η κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Η επιλογή Λογιστή – Φοροτεχνικού είναι απόφαση που πρέπει να στηρίζεται στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του υποψηφίου και τα οποία πρέπει να διαμορφώνουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αρμονικής διαπροσωπικής συνεργασίας.

25 ΕΤΗ

Εμπειρίας, προσφέρουν την τεχνογνωσία να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την επιχείρησή σας κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να έχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζεστε έγκαιρα, προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, προγραμματίζοντας όλες τις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος και παρέχοντάς σας τη δυνατότητα ελιγμών που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της επιχείρησής σας.

ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ

Σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο  υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματισμό.

Η συνεργασία μας με κορυφαίους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανογράφους και ειδικούς συμβούλους διασφαλίζει τη ποιότητα, την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεστε σήμερα.

Η Βιωσιμότητα, η υγιής ανάπτυξη και η εξέλιξη μιας επιχείρησης βασίζονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό ση γνώση της οικονομικής κατάστασης, του ανθρώπινου δυναμικού και των δυνατοτήτων της.

Με την πολύχρονη εμπειρία των 20 και πλέον στελεχών μας και την υποδειγματική καθοδήγηση και επίβλεψη του πλέον πεπειραμένου σε φοροτεχνικά θέματα Κου Κρίκη Σ. Παντελή, δίνουμε τη σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση στον φορολογούμενο, είτε πρόκειται για ιδιώτη, ελεύθερο επαγγελματία ή επιχείρηση.